Translate

lördag 19 november 2016

Nu börjar resan!

Nu börjar resan. Eller ja, det är imorgon vi flyger till Skottland och destilleriet Old Pulteney i Wick men min resa börjar idag. Just nu sitter jag på tåget från Sundsvall till Stockholm. Ikväll vankas trevligheter i huvudstaden med min stipendiatkollega Jonas och annat trevligt folk där whisky står i fokus, såklart.
Tidigt imorgon bitti möter vi upp Emma från Allt om Whisky, Tommy och Martin från Berntson Brands och fotograf på Arlanda.

Resfeber? Njea... men såklart var jag mitt vanliga yra jag imorse och hade fullt upp med att packa resväskan, som vanligt ute i sista minuten. Småbarnsmamma som jag är så hade jag mina kära barn som hjälpsamt skulle hjälpa mig med packningen... så risken är stor att det finns både nalle och blöjor samt annat barnvänligt med i den stora väskan.
Och hur är vädret i norra Skottland så här års? Vilken jacka ska jag ta med? Och skor!? Väskan blev som alltid annars onödigt tung. 
Men huvudsaken är att passet och plånboken är med. Nu är jag superboostad med pussar och kramar från min älskade familj och glada lyckoönskningar från kollegor och vänner. 
Jag är redo, här ska njutas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Syrensaft

  När syrenen blommar för fullt fullkomligt exploderar naturen i såväl färg som doft. Men underbart är kort sägs det, något som stämmer myck...