Translate

söndag 20 november 2016

Dag 1

Här kommer en kort uppdatering från Skottland :)

Vilket trevligt gäng jag får resa med! Jag känner mig alldeles upprymd av glädje och förväntan. Första dagen började tidigt då vi skulle mötas upp på Arlanda flygplats. Efter lite gemensam frukost och taxfree var de dags för flygresa.
Väl framme i Edinburgh mötte vi även upp den trevliga fotografen som ska vara med under resans gång. Därefter väntade en lång men mycket rolig bilfärd som tagit oss hela vägen till Wick och "John O Groats" där vi nu bor. Boendet är helt fantastisk, något alldeles utöver det vanliga. Jag ska ta bilder som jag lägger ut på sinnen och nyansers sida på Facebook då jag tyvärr inte lyckas lägga till bilder direkt på bloggen av nån anledning.

Trött och slut var vi allt efter den långa bilresan och då smakade en vällagad middag helt underbart gott. Jag känner mig så bortskämd så det är inte riktigt klokt! Kvällen avslutades på bästa tänkbara sätt i den stora soffan framför en tänd brasa i goda nyfunna vänners sällskap.

Men nu är det dags att sova så jag är pigg och laddad inför morgondagens fullspäckade schema. Jag är så förväntansfull!
Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En ny ängel från Spirit of Hven

  En ny ängel lanseras snart från Spirit of Hven, närmare bestämt 1 mars. Det är en begränsad upplaga om 1683 flaskor varav 1200 säljs via S...