Translate

fredag 23 september 2016

Ambassadören

Hallå hela världen!

Jag har en sak att berätta.

En sak som jag själv vetat om ett bra tag men som jag på grund av sekretess inte har kunnat prata om. Men nu äntligen är det officiellt!

I Mars månad skickade jag in ett bidrag till tidningen Allt om Whisky som utlyste ett rese- och studiestipendium. Ett stipendiat som jag uppfattade som något alldeles extra speciellt då det innebar en flerdagars resa till Skottland och destilleriet Old Pulteney inklusive specialguidad tur, spännande whiskymiddagar och en möjlighet att få en grundlig genomgång i whiskyproduktionen i allt från fatlagring, destillation och blending. Med denna kunskap i bagaget blir man således en förträfflig whiskyambassadör för Allt om whisky och Old Pulteney…

Av många sökande blev det slutligen jag och Jonas Gyllenpanzar Stjerna som blev dem utvalda för detta fantastiska äventyr. Hösten och vintern 2016 kommer innehålla så mycket kul och jag har många upplevelser att se fram emot. Tack för förtroendet Allt om whisky, Old Pulteney och Berntson Brands.

Jag är redo.

Fortsättning följer…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En ny ängel från Spirit of Hven

  En ny ängel lanseras snart från Spirit of Hven, närmare bestämt 1 mars. Det är en begränsad upplaga om 1683 flaskor varav 1200 säljs via S...