Translate

måndag 22 augusti 2016

En liten presentationHej och välkommen till min blogg!
Annelie Huczkowsky heter jag och jag brukar säga att jag samlar på minnen och upplevelser, för det är minsann något som en aldrig kan få för mycket av. Mitt brinnande intresse för smaker, smakkombinationer och allt som är gott är det främsta syftet till varför jag nu bestämt mig för att blogga. Jag kommer alltså att skriva om upplevelsen av goda ting på ett så nyanserat sätt som möjligt, därav namnet ”Sinnen och Nyanser”. Mitt främsta fokus kommer ligga på whisky då det är den dryck som jag fascineras allra mest av och som jag vill ”nörda ner mig” i så mycket jag bara förmår. Men jag vill inte kalla det för en renodlad whiskyblogg då det finns alldeles för mycket annat gott som jag också vill kunna inkludera. Jag gillar att experimentera med smaker också, vilket jag tänker fortsätta göra och även dela med mig av till andra. Whisky och öl i kombination, vilka passar ihop? Whisky till mat eller i mat, goda tillbehör som skjutsar smakupplevelsen till oanade höjder, stämningshöjande faktorer och annat spännande är sådant som jag tycker är kul.


Jag är medlem i Njuta whiskysällskap och har blivit ordentligt bortskämd med fantastiska prov som verkligen är värt att dokumentera. Tillsammans med människor från klubben har jag även varit till Islay ett par gånger och besökt samtliga destillerier på plats. Att resa är bland de bästa som finns då det ger livserfarenhet, fantastiska upplevelser och minnen för livet. Islay är en plats som trollbundit mig totalt och jag ser fram emot fler resor i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En ny ängel från Spirit of Hven

  En ny ängel lanseras snart från Spirit of Hven, närmare bestämt 1 mars. Det är en begränsad upplaga om 1683 flaskor varav 1200 säljs via S...